x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vama canta, porcul candideaza - Eu cu mine, trăiesc bine. Votati-ma!

Vama canta, porcul candideaza - Eu cu mine, trăiesc bine. Votati-ma!

19 Noi 2008   •   00:00
Vama canta, porcul candideaza - Eu cu mine, trăiesc bine. Votati-ma!

Direct din cocina si mocirle. N-a mai putut sa priveasca cum altii fura, corup, mint si dorm. NU fara ca el sa ia parte. Porcul este optiunea pe care Vama o ofera alegatorilor in cursa pentru Parlament. O optiune murdara, dar adevarata.



Tata taie porcu’ e clipul lui electoral. Iar aici este cocina lui online. Cu platforma electorala si principii, cu imn de campanie si clip. Daca uninominalul inseamna sa nu votam liste, Vama propune porcul independent. Liber cugetator, urat mirositor. Decat raul cel mai mic, mai bine porcul cel mai mare.


Toata treaba asta mi-a scris-o astia de la Vama. Cica imi fac piar ca e bine sa ma prezint. Si sa ma agit cu blogul ca oamenii s-au mutat onlain. Eu nu stiu ce cartier mai e si asta. Apai sa stie lumea ca eu inca nu m-am mutat din cocina! Daca ei au bani sa se mute onlain, atunci sa nu se mai planga atata de intretinere. Sau ca-i rece in casa. In fine…eu cu mine, traiesc bine. Votati-ma!

Comunicatul oficial.
Desi pana in momentul de fata Vama a refuzat orice asociere cu un personaj politic, Porcul, candidat sincer care isi recunoaste provenienta din cocina, a reusit sa-i castige de partea lui.

In aceasta nota, Vama lanseaza cel mai nou videoclip al sau, Tata taie porcu’, care de altfel s-a transformat in clipul electoral al porcului. Piesa este una dintre cele mai vesele de pe noul disc, iar videoclipul, realizat sub forma unei animatii, este o satira la adresa normelor europene si a scenei politice. Piesa este potrivita cu atat mai mult cu cat vine in contextul campaniei electorale, al nemultumirii generale fata de clasa politica romaneasca si al rezultatelor dezamagitoare ale acesteia. Tata taie porcu’ da glas acestor nemultumiri intr-un mod ironic, amuzant.

Pornind de la mesajul piesei Tata taie porcu’, trupa Vama a decis sa sustina un porc adevarat in campania electorala pentru alegerile parlamentare. Membru al Asociatiei Porcii fara Limite, fiind expresia curentului politic de stanga imprejur si avand un program axat pe doctrina ingrasarii in ajun, porcul isi asuma promovarea democratiei, cat si dezvoltarea personala in greutate, in functie si mai ales in bani. Mesajul electoral al porcului este Eu cu mine traim bine.

Porcul isi incepe astazi in mod oficial campania electorala pentru postul de Cel mai mare porc din Parlament. Toti parlamentarii sunt invitati sa-si depuna candidaturile pe www.vamamusic.ro. Daca politicienii nu vor avea curaj sa intre singuri in competitie cu porcul autentic, Vama invita alegatorii sa faca nominalizari pentru Cel mai mare porc din Parlament. Cinci candidati, cei care obtin cele mai multe semnaturi, intra in turul doi de scrutin. Porcul se va califica automat ca doar e campania lui.

Pentru a-si prezenta in public candidatura, porcul va organiza sambata, 22 noiembrie un miting electoral in Piata Constitutiei. Sunt asteptati toti cei care doresc sa intalneasca porcul parlamentar si sa afle mai multe despre planurile sale. Pana atunci, platforma program a porcului poate fi accesata pe www.vamamusic.ro

De asemenea, pentru cei care nu vor avea ocazia sa-l cunoasca personal, porcul va practica alaturi de formatia Vama turismul electoral prin cele mai importante emisiuni de divertisment ale momentului.

Cred ca umorul in Romania s-a nascut din disperare. In spatele acestei farse se afla multa amaraciune...

Mai multe amanunte despre aceasta campanie electorala pe Bed for love – blogul lui Tudor Chirilă, si pe www.vamamusic.ro

×
Subiecte în articol: romania vama porcul