x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vasile Şeicaru

Vasile Şeicaru

29 Iun 2009   •   00:00
Vasile Şeicaru

Poţi spune Şeicaru şi atât şi-ai să constaţi, privind în stânga şi în dreapta, cum pronunţarea numelui său descreţeşte frunţile tuturor.



Cine nu ascultă cu plăcere şi cu emoţie îndemnul artistului: "Iubita mea, să ne-aruncăm în mare/şi să trăim în marele neînfrânt/şi să ne luăm dacă voieşti la vară/Trei săptămâni concediu pe Pământ"?

Cine este Vasile Şeicaru? Vă spunem fără nici un fel de urmă de îndoială: un artist care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Un interpret a cărui voce a încununat orice piesă pe care a inclus-o în repertoriu, încât în scurt timp a devenit şlagăr!

A trecut prin şcoala Cenaclului Flacăra, unde numele său a devenit o emblemă. Cântecele compuse atunci au acelaşi farmec. De ce? Pentru că în timp ce cântă îşi poartă publicul într-o lume aparte, o lume în care nu are loc decât frumosul, însă o lume reală. O lume în care se poate regăsi fiecare dintre noi.

Jurnalul Naţional vă propune luni, 6 iulie, o Ediţie de Colecţie în care să descoperiţi Omul şi Artistul Vasile Şeicaru. Ediţia va fi însoţită de un album cu muzică folk, cu melodii fără vârstă!

×
Subiecte în articol: observator