x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Verdict - Subprefectul de Iasi s-a sinucis

Verdict - Subprefectul de Iasi s-a sinucis

de Cristinel C. Popa    |    21 Dec 2006   •   00:00

Rezultatele necropsiei efectuate ieri dimineata infirma posibilitatea ca subprefectul de Iasi, gasit impuscat marti seara, sa fi suferit de cancer, asa cum presupuneau apropiatii sai.

"La examenul macroscopic nu s-a pus in evidenta patologia preexistenta", a afirmat procuror Carmina Pascal, seful Sectiei de urmarire penala si criminalistica a Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Procurorul a mai declarat despre moartea subprefectului ca "Cel mai probabil este vorba de o sinucidere, un accident cu arma respectiva fiind improbabil". Arma care l-a ucis pe Florin Ungureanu era de vanatoare, iar glontul folosit, cu alice, avea calibrul 12.

Ieri, in Prefectura, agitatie mare, dupa aflarea vestii. Angajatii institutiei nu au avut voie sa discute cu nimeni, singurele detalii fiind oferite de prefect. "Biroul subprefectului a fost sigiliat. Atat eu, cat si subprefectul Tudor Leonte am preluat atributiile lui Florin Ungureanu", a spus prefectul Nicusor Paduraru.

CONTINUA INVESTIGATIILE. Anchetatorii urmeaza sa efectueze teste ADN, pentru ca s-a gasit saliva pe teava pustii, dar si examen balistic. "Cercetarile continua, iar rezultatele le vom avea probabil saptamana viitoare", a mai spus Carmina Pascal.

Corpul subprefectului a fost depus ieri dupa-amiaza in Sala Galbena din Casa Patrata. Ungureanu va fi inmormantat astazi la cimitirul "Sf. Petru si Pavel". Subprefectul de Iasi, Florin Ungureanu, a fost gasit mort, impuscat in cap, marti seara, in jurul orei 18:00, intr-o anexa a vilei sale din comuna Miroslava, din apropierea Iasiului, langa corpul sau fiind descoperita si o arma de vanatoare.
×
Subiecte în articol: observator