x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Veşti excelente de la Blue Air: Compania inaugurează opt noi rute de zbor din România, începând din vara acestui an

Veşti excelente de la Blue Air: Compania inaugurează opt noi rute de zbor din România, începând din vara acestui an

09 Ian 2020   •   14:08
Veşti excelente de la Blue Air: Compania inaugurează opt noi rute de zbor din România, începând din vara acestui an

Operatorul aerian Blue Air anunţă lansarea a opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din Bucureşti, Iaşi şi Bacău, începând din vara acestui an.

Potrivit unui comunicat de presă la companiei, în data de 15 iunie, va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iaşi către Verona, unde vor fi programate câte trei zboruri pe săptămână.

Totodată, Blue Air lansează şase noi rute de pe aeroportul din Bacău, respectiv către: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo şi Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul Internaţional "George Enescu". Astfel, începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călători cu Blue Air către 15 destinaţii diferite: Atena, Bruxelles, Birmingham, Bologna, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart şi Torino.

Preţul biletelor către noile destinaţii porneşte de la 19,99 euro, iar prin programul de abonamente anuale Blue Benefits, pasagerii şi partenerii lor de călătorie beneficiază de reduceri la biletele de avion, precum şi pentru bagajele de cală.

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, operează avioane tip Boeing 737 şi are în derulare un program amplu de înnoire a flotei pentru a oferi pasagerilor cele mai bune condiţii de călătorie.

În 15 ani de activitate, Blue Air a transportat mai mult de 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: blue air