x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vești excelente: Sălile de fitness se redeschid din 15 iunie, cu anumite condiții

Vești excelente: Sălile de fitness se redeschid din 15 iunie, cu anumite condiții

01 Iun 2020   •   13:28
Vești excelente: Sălile de fitness se redeschid din 15 iunie, cu anumite condiții

Sălile de fitness se vor redescide în 15 iunie, dar cu anumite condiții. O parte dintre acestea au fost publicate, iar restul vor fi anunțate cu câteva zile înainte de deschidere. Patronii, dar și clienții sunt nerăbdători.

După 3 luni în care sala de fitness i-a fost închisă, Gabriel Văcărescu abia aşteaptă data de 15 iunie. Într-un sondaj făcut de echipa sa, 90% dintre respondenţi doreau redeschiderea sălilor. O parte dintre măsurile publicate până acum i se par aberante şi speră că pe 10 iunie guvernanţii să anunţe măsuri logice şi practice.

„Sperăm să nu fie acestea regulile oficiale şi complete. Nu văd de ce nu putem face duş. Este tocmai în spiritul de a ne dezinfecta, de a pleca curaţi. Foarte multe săli au softuri şi putem identifica câţi sunt în sală, câte persoane au plecat, cine a vizitat”, a declarat Gabriel Văcărescu, coacționar la un centru de fitness.

Acesta susține că este posibil se fie impusă o limită de timp pe care un client să o petreacă în sală.

„Da, este posibil să impunem un anumit timp. Ne-am gândit la maximum 90 de minute de persoană. Zicem că este suficient să îşi termine antrenamentul”, a mai spus Gabriel Văcărescu.

Și clienții sunt nerăbdători.

„Sperăm să dea drumul. Aşteptăm cu nerăbdare. Eu veneam de la serviciu, direct de la birou aici şi mă simţeam foarte, foarte bine la terminarea antrenamentului”, a spus Gabriela.

„E foarte aşteptată redeschiderea. Atunci când vezi lume care se antrenează, care vorbeşte, care face acelaşi lucru ca tine, e clar că o să te motiveze mult mai tare să te ţii de treabă”, a precizat Daniel, un alt client.

Mediafax

×
Subiecte în articol: săli de fitness condiții