x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vești proaste pentru Kovesi de la Bruxelles. A treia rundă de negocieri s-a amânat

Vești proaste pentru Kovesi de la Bruxelles. A treia rundă de negocieri s-a amânat

04 Apr 2019   •   17:45
Vești proaste pentru Kovesi de la Bruxelles. A treia rundă de negocieri s-a amânat
Sursa foto: Karina Knapek

Reprezentanții Parlamentului European și ai Consiliului s-au reîntâlnit  a treia oară pentru a decide soarta Laurei Codruța Kovesi.

„Avem decizia de a se amâna pentru data viitoare negocierile, sau de a se continua negocierile în data de 10 aprilie”, a declarat Sabina Iosub.

„Dacă pe 10 aprilie nu se va pune punct acestui subiect, viitorul parlament va trebui să își desemneze o nouă echipă de negociere”, a mai precizat jurnalista.

Reprezentanții Parlamentului European și ai Consiliului s-au întâlnit din nou pentru a decide soarta Laurei Codruța Kovesi. Este a treia ședință, după ce primele două s-au încheiat fără nici un rezultat pentru fosta șefă DNA.

„Există informații pe care le am din cadrul negocierilor. Cel puțin în acest moment, nu pare să cedeze vreuna dintre cele două părți. Nici Parlamentul, nici Consiliul Uniunii Europene”, a declarat Sabina Iosub, realizator Antena 3.

„Consiliul Uniunii Europene cu reprezentanții din Finlanda, Croația, Portugalia merg pe mâna lui Jean-Francois Bohnert. Următoarea rundă de negocieri ar fi 10 aprilie și ultima rundă de negocieri a actualului parlament”, a adăugat Sabina Iosub

×
Subiecte în articol: Laura Codruţa Kovesi