x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Ciutacu şi-a găsit autoturismul vandalizat şi a primit ameninţări cu bătaia

Victor Ciutacu şi-a găsit autoturismul vandalizat şi a primit ameninţări cu bătaia

23 Iul 2012   •   13:38
Victor Ciutacu şi-a găsit autoturismul vandalizat şi a primit ameninţări cu bătaia

Masina sotiei redactorulu-sef al Jurnalului National, Victor Ciutacu, avea in aceasta dimineata, in parcarea blocului, o "dedicatie" amenintatoare pe ea.

"Locuiesc de 12 ani aici. Niciodata n-am avut treaba cu vecinii. Masina sta-n parcarea blocului fara nici o problema. Cu exceptia inerentelor zgarieturi, n-a patit nimic special pana acum. Azi dimineata, insa, pe capacul portbagajului (sau cum s-o numi el) scria apasat, cu majuscule si diacritice, BATAIE. Nu-s extrem de sperios si n-o sa cad in tentatia facila a isteriei de campanie, desi mi-ar fi usor. Dar, orice ar fi, n-o las asa. Chestiile astea, daca-s facute cu intentia de a ma intimida, imi genereaza fix reactia inversa", scrie, pe contul sau de facebook, jurnalistul.

Acesta a depus plangere si asteapta raspunsul autoritatilor. "E de un absurd feroce povestea. Pe langa mesajul din cheie, cand masina a ajuns la asigurator, pentru constatare, au gasit si-o punga inghesuita-n motor. Bine ca n-a luat naibii foc. Oricat de isterica ar fi campania asta electorala, s-a ajuns prea departe. N-am nici un indiciu sa acuz pe cineva, dar nu pot sa nu remarc ca taman acum se intampla. Oricum, pentru amatorii de senzatii tari, e bine de stiut ca mi-am luat toate masurile asiguratorii posibile", a incheiat Ciutacu.



×