x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Piţurcă, audiat la DNA Craiova

Victor Piţurcă, audiat la DNA Craiova

28 Apr 2011   •   12:15
Victor Piţurcă, audiat la DNA Craiova
Sursa foto: Alex Nicodim /INTACT IMAGES/Gazeta Sporturilor
162791-.jpgFostul selecţioner al echipei naţionale s-a prezentat, astăzi, la sediul Serviciului Teritorial Craiova al DNA, unde a fost audiat de procurorii anticorupţie.

Potrivit procurorului şef al Serviciul Teritorial Craiova al DNA, Cristina Scarlat, fostul selecţioner al echipei naţionale Victor Piţurcă a fost audiat în cazul unei plângeri depuse împotriva sa de finanţatorul echipei Universitatea Craiova Adrian Mititelu.

"Este vorba despre o plângere în care au fost sesizate aspecte mediatizate de-a lungul timpului privind contractele cu jucătorii, echipa de fotbal. Nu pot da mai multe amănunte, însă pot să spun că a fost audiat pentru această plângere depusă de Adrian Mititelu", a declarat Cristina Scarlat, citată de mediafax.ro.

Antrenorul Victor Piţurcă a declarat, într-o emisiune televizată din 14 martie, că deţine dosare întocmite de instituţii ale statului, care îl inciminează "clar" pe patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, dar a precizat că nu vrea să facă uz de ele.

"La mine pe masă sunt nişte dosare, care îl incriminează foarte clar, sunt dosare semnate de instituţii ale statului, depuse, şi care mi-au fost într-un fel trimise ca să fac eu plângere. Dar pe mine nu m-a interesat acest lucru, nu mă interesează toate mizeriile făcute de el. Datoriile lui se ridică la circa 15-20 de milioane de euro. Dacă el are impresia că eu am făcut ceva în afara legii, nu am nicio treabă, să anunţe organismele statului. Eu nu am făcut nimic ilegal", a declarat Victor Piţurcă, în seara de 14 martie, la postul 3TV din Craiova.

El a precizat că nu se teme de ameninţările lui Mititelu, care a spus despre fostul selecţioner că ar fi trebuit arestat deja.

×
Subiecte în articol: observator piţurcă mititelu dna