x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Videanu vrea în Italia, iar Cocoş plânge că vrea o casă mai mare

Videanu vrea în Italia, iar Cocoş plânge că vrea o casă mai mare

26 Mai 2015   •   11:35
Videanu vrea în Italia, iar Cocoş plânge că vrea o casă mai mare

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu le-a solicitat marţi judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să i se dea voie să plece pe o perioadă scurtă de timp în Italia, pentru a participa la un târg de marmură.

Adriean Videanu şi Dorin şi Alin Cocoş s-au prezentat marţi la Curtea Supremă în dosarul ANRP, la acest termen al procesului fiind programată discutarea măsurilor preventive dispuse împotriva lor.

În sala de judecată, Videanu a declarat că cele două companii pe care le deţine sunt într-o situaţie financiară delicată şi a cerut permisiunea să meargă la un târg de marmură din localitatea Carrara, Italia, în perioada 17-22 iunie.

Citeşte şi: Reacţie DURĂ a Elenei Udrea, după dezvăluirile Adrianei Săftoiu despre relaţia cu Băsescu: "Nu am fost fotografiata iesind din apartamente obscure de la intalniri cu barbatii altora"

Avocatul acestuia a adăugat că Videanu a pierdut un contract important pentru exportul de marmură roz de Ruşchiţa, în valoare de un milion de euro, deoarece nu s-a putut întâlni cu partenerii săi din Arabia Saudită.

Videanu este judecat în acest dosar sub control judiciar, el având interdicţie de a părăsi teritoriul României.

La rândul său, Dorin Cocoş a cerut schimbarea locuinţei în care stă în arest la domiciliu. El a arătat că acum locuieşte într-un apartament împreună cu fiul său, Alin Cocoş, însă ar vrea să stea undeva cu chirie.

Dorin Cocoş este acuzat de trafic de influenţă (două fapte) şi dare de mită iar fiul acestuia, Alin Cocoş, de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită.

×