x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (VIDEO) Campanie electorală cu ambulaţa. Uite cum se promovează un candidat la primăria Mangalia

(VIDEO) Campanie electorală cu ambulaţa. Uite cum se promovează un candidat la primăria Mangalia

22 Mai 2012   •   10:36
(VIDEO) Campanie electorală cu ambulaţa. Uite cum se promovează un candidat la primăria Mangalia

Medicul ginecolog Ion Niculescu, fostul director al Spitalului Municipal Mangalia si al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta vrea fotoliul de primar al municipiului Mangalia, ca independent. "Vreau o campanie curata, fara pachete. Nu voi arunca cu pietre in ceilalti contracandidati si nu voi cumpara voturile oamenilor", declara medicul ginecolog pentru Replica de Constanta.

Neputand "sa se puna" cu ceilalti contracandidati mai puternici, cum chiar dumnealui recunoaste, medicul s-a gandit sa-si foloseasca resursele si anume ambulantele proprii si personale. Mai exact ale firmei dansului, Eurodializa Mangalia, pe care o detine in parteneriat cu sotia sa. In special una dintre ambulante, de care a agatat o pancarta pe roti, cu sloganul "voteaza gospodarul". Contactat de Jurnalul National, medicul Ion Niculescu a declarat ca nu vede nimic in neregula cu strategia de promovare si spune ca nu s-a sfatuit cu nimeni in acest sens. "E salvarea mea personala. Cand nu transport bolnavi, trag reclama prin oras. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, doar ma folosesc de masini pentru ca ma reprezinta", spune medicul.

In incheiere, medicul ginecolog candidat la postul de primar a declarat ca-si va regandi strategia de promovare si ca e posibil sa fi gresit in abordarea situatiei. (sursa video - Mangalia.tv)

×