x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Gabriela Firea a verificat gazonul de pe Arena Naţională

VIDEO Gabriela Firea a verificat gazonul de pe Arena Naţională

13 Dec 2018   •   12:24
VIDEO Gabriela Firea a verificat gazonul de pe Arena Naţională

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a verificat, joi, starea gazonului de pe Arena Naţională, după ce au avut loc lucrări de refacere şi întreţinere.
"Am venit la Arena Naţională pentru a verifica starea gazonului, un subiect care a generat multe discuţii şi controverse. După cum ştiţi, pe 12 noiembrie am luat o decizie dureroasă, dar absolut necesară: închiderea stadionului până la remedierea completă a suprafeţei de joc, extrem de încercată în ultima perioadă de numeroase competiţii sportive. Lucrări de întreţinere, refacere şi mentenanţă a gazonului au fost efectuate permanent, fiind necesar un program special de lucrări de supraînsămânţare, fertilizare şi alte lucrări speciale de îndreptate şi nivelare a suprafeţei de joc conform standardelor FIFA şi UEFA", a scris Firea pe Facebook.
Într-un videoclip postat pe pagina sa de socializare, edilul precizează că există deja o solicitare la Direcţia de Investiţii a Primăriei Capitalei pentru ca meciul din 22 decembrie dintre FCSB şi CFR Cluj să fie jucat pe Arena Naţională.
"Cred că se va putea juca, sunt condiţii optime", a adăugat Gabriela Firea.

Sursa: Agerpres 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea arena nationala