x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (VIDEO) Inimă de câine. Un patruped refuză să îşi părăsească stăpânul ucis în plină stradă

(VIDEO) Inimă de câine. Un patruped refuză să îşi părăsească stăpânul ucis în plină stradă

10 Iun 2014   •   18:53
(VIDEO) Inimă de câine. Un patruped refuză să îşi părăsească stăpânul ucis în plină stradă

Aceste imagini îi vor face să plângă pe cei mai sensibili dintre voi. Este o dovada de dragoste supremă şi devotament necondiţionat cum numai un câine este capabil să ofere.

Bărbatul care zace în stradă este victima unei răfuieli între găşti. Tânărul a fost secerat de gloanţe şi a căzut în stradă, dându-şi ultima suflare câţiva metri mai departe. A fost chemată poliţia, stabilit un perimetru şi au început cercetările pentru stabilirea cauzelor dar şi pentru identificarea vinovaţilor. Potrivit martorilor, tânărul locuia în zona şi nu era genul care să facă scandal. Majoritatea timpului şi-l petrecea cu prietenii şi cu un câine, care se ţinea după el peste tot. Tânărul avea grija de animal, dându-i de mâncare.

Iată că, în ultimele sale momente, nu a fost nimeni lângă el să-l apere, singurul care i-a condus sufletul pe ultimul drum fiind prietenul său, câinele, care s-a cuibărit lângă cadavrul bărbatului şi a rămas cu el până l-au luat medicii legişti. Chiar şi atunci, a vrut să urce în maşină...cu prietenul său...




×
Subiecte în articol: inima dragoste caine stapan ucis strada