x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Marian Vanghelie, despre Chevron şi gazele de şist: "Totul a fost facut în defavoarea României, s-au luat bani mulţi de acolo"

VIDEO: Marian Vanghelie, despre Chevron şi gazele de şist: "Totul a fost facut în defavoarea României, s-au luat bani mulţi de acolo"

de Cristian Ionescu    |    30 Mar 2012   •   19:32
VIDEO: Marian Vanghelie, despre Chevron şi gazele de şist: "Totul a fost facut în defavoarea României, s-au luat bani mulţi de acolo"

"Nu ma intrebati acum despre afacerile Guvernului cu Chevron si exploatarea gazelor de sist ca trebuie sa ma concentrez sa va spun ceva cu substanta. Totusi, parerea mea este una proasta si cred ca au luat bani multi. Totul a fost facut in defavoarea Romaniei", a declarat, pentru Jurnalul National, Marian Vanghelie.

Chevron, al doilea mare grup petrolier din SUA, poate incepe explorarea gazelor de sist in perimetrele Vama Veche, Adamclisi si Costinesti. Guvernul a publicat in Monitorul Oficial acordurile petroliere de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare incheiate intre ANRM si Chevron. Cele trei acorduri au intrat in vigoare in 28 martie, odata cu publicarea celor trei Hotarari de Guvern in Monitorul Oficial. Anexa care contine principalele prevederi ale celor trei acorduri incheiate intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM) si Chevron a fost clasificata.

×