x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (VIDEO) Suporterii spanioli au făcut vocalize în Centrul Istoric. Toate terasele şi-au schimbat meniurile în spaniolă

(VIDEO) Suporterii spanioli au făcut vocalize în Centrul Istoric. Toate terasele şi-au schimbat meniurile în spaniolă

de Dan Radu    |    08 Mai 2012   •   16:32
(VIDEO) Suporterii spanioli au făcut vocalize în Centrul Istoric. Toate terasele şi-au schimbat meniurile în spaniolă

Cine s-a uitat, azi, dupa spanioli la fun-zone-urile organizate special pentru ei, in Capitala, n-a avut ce sa vada. Toti se refugiasera in Centrul Istoric, unde, oricum, mai toate meniurile promovau berea ieftina in spaniola.

Suporterii lui Atletico Madrid s-au instalat la mese inca de la pranz, imbracati in tricourile echipei favorite, cantand si scandand ori de cate ori venea cate o televiziune sau un asiatic sa-i filmeze.

Spre dupa-amiaza deja nu puteai sa mai gasesti terasa la care sa nu se vorbeasca spaniola. Primii sositi se saturasera sa tot cante imnul echipei si o dadusera pe melodii deochiate - ceva despre o fusta care salta...

De altfel, fustele care saltau se aflau deja la post, in Centrul Istoric. Terasele au angajat hostese care sa imparta fluturasi cu meniurile in spaniola pentru maine seara.

Din patriotism, insa, hostesele purtau fuste mini si topuri in culorile steagului Romaniei. Altfel, totul fusese amenajat ca sa fie pe gustul oaspetilor.

Afisele la terase promovau berea ieftina (la cinci lei), mancarea ieftina (15 lei), totul in spaniola. Alte localuri iesisera in fata cu "Meniul finalei", incercand sa beneficieze de clientii-suporteri ai ambelor echipe, pana ca finala sa se decida.

Pana si Irish Pub-ul scosese in fata localului doua steaguri, enorne, spaniole.

Spaniolii insisi se impartisera in doua grupuri distincte: cei care stateau cu purcica de bere in fata si cei care se plimbau cu prietenele sau sotiile aduse si care fotografiau toate casele cu aer exotic din centru.

Ba chiar si o batranica in carucior de rotile, cu tricoul echipei Atletico Madrid era impinsa pe stradutele Centrului Istoric, desi femeia nu parea sa se distreze foarte tare.

Altfel, spaniolii nu pareau foarte darnici, mimii, cantaretii la nai sau flasnetarii care au impanzit la randul lor Centrul Vechi constatand ca tot romanii sunt cei care le mai strecurau cate un leu.

Un alt punct de agitatie era o rulota unde se vindeau, la promotie, steaguri si tricouri cu ocazia finalei. Aici se ingramadeau doar microbistii romani. Spaniolii venisera cu insemnele echipelor de-acasa.

×
Subiecte în articol: suporteri spanioli centrul istoric