x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO - Urarea de Anul Nou a lui Klaus Iohannis pentru români

VIDEO - Urarea de Anul Nou a lui Klaus Iohannis pentru români

31 Dec 2015   •   18:22
VIDEO - Urarea de Anul Nou a lui Klaus Iohannis pentru români

Preşedintele Klaus Iohannis priveşte cu încredere anul 2016, el afirmând, joi, în mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, că depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim.

"Dragi români, astăzi, când sărbătorim trecerea în noul an, vă urez tuturor un 2016 fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii. (...) Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă. Depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim. La mulţi ani, dragi români, oriunde v-aţi afla!", spune şeful statului în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.

Iohannis arată că pentru "noi toţi anul care se încheie a fost unul complicat, marcat de grele încercări, cu momente de cumpănă, cu decizii dificile, dar necesare".

"2015 a fost, însă, şi anul recâştigării normalităţii, anul în care au fost puse bazele unei reconstrucţii profunde la nivelul societăţii româneşti. Cu speranţă, curaj şi determinare, românii au demonstrat că orice impas poate fi depăşit", mai spune preşedintele Klaus Iohannis.

 
Vă urez tuturor un An Nou fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii. Privesc cu încredere spre 2016. Vreau...

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, December 31, 2015

×