x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vîntu a pierdut procesul intentat premierului Boc

Vîntu a pierdut procesul intentat premierului Boc

29 Noi 2011   •   12:16
Vîntu a pierdut procesul intentat premierului Boc

Sorin Ovidiu Vintu a pierdut procesul pe care i l-a intentat lui Emil Boc. Vintu a cerut daune de un milion de euro pentru declaratiile pe care premierul le-ar fi facut cu privire la cazul FNI si la o eventuala implicare intr-o lovitura de stat. Boc a fost audiat in acest proces saptamana trecuta. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel.

Dosarul in care Emil Boc a fost chemat in judecata de Sorin Ovidiu Vintu a fost inregistrat in 15 octombrie 2010. In 2011, toate cele trei termene de judecata au fost amanate.

Tot in 15 octombrie 2010, Sorin Ovidiu Vintu a actionat-o in instanta si pe Elena Udrea, tot intr-un dosar care are ca obiect raspunderea civila delictuala, daunele solicitate fiind tot de un milion de euro. In 2011, toate cele trei termene de judecata au fost amanate, dezbaterile urmand sa fie reluate in 28 noiembrie.

Sorin Ovidiu Vintu l-a dat in judecata si pe Traian Basescu, actiunea fiind inregistrata la Tribunalul Bucuresti in august 2009. La termenul anterior, din 18 noiembruie, instanta a stabilit amanarea cauzei pana la 17 februarie 2012. Si in acest dosar, cuantumul daunelor solicitate este de un milion de euro.

×