x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Viorica Dăncilă: Oamenii au nevoie de unitate, s-au săturat de dezbinare, ceartă şi scandal

Viorica Dăncilă: Oamenii au nevoie de unitate, s-au săturat de dezbinare, ceartă şi scandal

03 Mai 2019   •   14:04
Viorica Dăncilă: Oamenii au nevoie de unitate, s-au săturat de dezbinare, ceartă şi scandal

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost prezentă, vineri, la Nucet, în judeţul Dâmboviţa, la Izvorul Tămăduirii şi la Ziua Localităţii, spunând în discursul său că oamenii au nevoie de unitate, "s-au săturat de dezbinare, ceartă şi scandal".

"Mă bucur să fiu astăzi în mijlocul dumneavoastră (...). Credinţa trebuie să ne apropie şi să ne facă mai buni, să ne pese mai mult unul de celălalt, să dăm dovadă de mai multă solidaritate, să vedem ceea ce se întâmplă în jurul nostru, să vedem care sunt problemele, iar noi să venim cu răspunsuri la ele. Sper ca această zi să îi vindece şi pe cei care în suflet au atâta ură, pe cei care nu au înţeles că aici la Nucet, aici în Dâmboviţa, la Baia Mare, la Satu Mare, în Moldova, oamenii au nevoie de unitate. S-au săturat de dezbinare, ceartă şi scandal. De aceea eu am încredere că în această zi sfântă să ne gândim la cum putem să acţionăm mult mai uniţi, cum putem să dăm dovadă de solidaritate", a afirmat Viorica Dăncilă.

Premierul a spus, în faţa oamenilor veniţi la Ziua Localităţii Nucet, că a venit să le susţină la alegerile europarlamentare pe colegele sale de partid, Rovana Plumb şi Gabriela Zoană.

"Nu în ultimul rând, am venit aici să susţin două colege, să o susţin pe Rovana Plumb, prima pe lista pentru europarlamentare, să o susţin pe Gabriela Zoană. Susţin lista PSD la alegerile europarlamentare", a precizat Viorica Dăncilă.

Câteva mii de credincioşi au venit, vineri, la Mănăstirea Nucet, de lângă Târgovişte, pentru a lua apă sfinţită de la Izvorul Tămăduirii şi să asiste la slujba religioasă. Alături de oameni s-au aflat şi premierul Viorica Dăncilă, miniştrii Eugen Teodorovici, Sorina Pintea, Ştefan Radu Oprea, parlamentari de Dâmboviţa, Rovana Plumb, Gabriela Zoană, oficialităţi locale.

La doar 10 metri de mănăstire există o fântână, numită ''Fântâna de leac'', a cărei apă se spune că este tămăduitoare. Credincioşii au venit la Mănăstirea Nucet încă de la primele ore ale dimineţii, spunând că aghiasma de la Nucet îi vindecă de boli şi de necazuri. AGERPRES

×
Subiecte în articol: viorica dancila