x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Viorica Dăncilă spune că nu a văzut până în acest moment textul ordonanței din Justiție

Viorica Dăncilă spune că nu a văzut până în acest moment textul ordonanței din Justiție

11 Mar 2019   •   13:34
Viorica Dăncilă spune că nu a văzut până în acest moment textul ordonanței din Justiție

Premierul Dăncilă a făcut o serie de declarații după discuțiile purtate în cadrul ședinței Biroului Permanent Național al PSD. 

„Am discutat despre ședința de guvern de mâine, am stabilit și am votat în cadrul Biroului Permanent Național coordonatorii departamentelor în cadrul Consiliului Național al PSD și despre faptul că în perioada următoare vom face o analiză pe fiecare domeniu a îndeplinirii programului de guvernare, astfel încât fiecare ministru va face evaluarea activității pornind de la lucrurile realizate în cadrul programului de guvernare, lucrurile realizate în plus față de programul de guvernare și ce avem de realizat în perioada următoare. Acestea au fost discuțiile în cadrul Biroului Permanent Național de astăzi”. 

Întrebată ce părere are despre cei din PSD care îl critică pe ministrul Justiției, premierul a spus că „E dreptul fiecărui coleg să-și exprime punctul de vedere. Așa e în democrație, trebuie să-i ascultăm pe toți, să analizăm ce spune fiecare pentru a vedea care e situația reală. Nu am discutat despre ministrul Justiției”. 

„Suntem foarte preocupați în această perioadă de bugetul pentru anul 2019, e obiectivul nostru principal. Având în vedere că comunitățile locale își așteaptă fondurile, că trebuie să mărim alocațiile, că trebuie să avem bani pentru investiții, pentru noi prioritatea este bugetul”. 

„Eu pot să spun din punctul de vedere al primului ministru. Pe lângă susținerea primului ministru, cred că e nevoie ca fiecare ministru să aibă susținere politică”. 

Viorica Dăncilă a spus că nu a văzut până în acest moment textul ordonanței din Justiție. Antena 3

×
Subiecte în articol: viorica dancila buget