x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIRAL pe Internet. Fostul ministru Cristian David, botezat la o biserică penticostală, după eliberarea din arest (VIDEO)

VIRAL pe Internet. Fostul ministru Cristian David, botezat la o biserică penticostală, după eliberarea din arest (VIDEO)

21 Apr 2015   •   08:57
VIRAL pe Internet. Fostul ministru Cristian David, botezat la o biserică penticostală, după eliberarea din arest (VIDEO)
Proaspăt eliberat din arest, fostul ministru de Interne Cristian David a fost botezat, duminică, la Biserica Internaţională penticostală "Harul" din Bucureşti. Înregistrarea botezului, publicată pe site-ul Newsnet Crestin -"portalul creștinilor conectați" - a strâns peste 15.000 de vizualizări.
 
În ultimele minute ale înregistrării, care durează peste două ore, Cristian David, prezentat drept ”fratele Cristian”, a precizat că asistă la slujbele acestei biserici din octombrie 2012.
 
Fostul ministru de interne, care este cercetat penal pentru că ar fi luat mită 500.000 de euro, a spus că îşi lasă soarta "în mâna lui Dumnezeu".
 
"Doar un singur lucru aş vrea să vă spun, pe care l-am uitat şi poate că nu a fost întâmplător că l-am uitat. Sunt acum exact doi ani şi jumătate de când am ascultat o profeţie. Acum doi ani şi jumătate, am venit pentru prima dată aici. Era anul 2012, în octombrie, şi atunci (...) am venit în rugămintea de a deschide pentru mine o cale de comunicare cu fraţii în credinţă de peste tot în lume, fraţii români care reprezintă partea diasporei româneşti. M-a ascultat fratele (..), care mi-a spus: «tu nu esti făcut pentru politică, Dumnezeu are altă lucrare pentru tine». A fost nevoie de timp ca acele vorbe să capete înţeles pentru mine. Încet, dar sigur, timpul a dat mult mai mult sens acelei afirmatii, până când ea nu a fost doar un sens, ci a devenit un ţel. Împlinesc astăzi această profeţie de acum doi ani şi jumătate. Simplul fapt că mă aflu astăzi aici, în faţa dumneavoastră, este o minune a Domnului! (...) Astăzi este prima zi în care mă bucur din nou de întreaga şi deplina libertate. (...) Îmi pun întreaga soartă şi Justiţia, în ceea ce mă priveşte, în mâna Domnului. Mă angajez să duc la bun sfârşit această lucrare a Domnului, înţelegând un alt mod de viaţă, o altă conduită, şi cred că nu ai cum, cel puţin în această ţară, să faci politică şi să fii în numele Domnului slujitor al dreptăţii şi adevărului. Aceste chestiuni sunt atât de incompatibile încât trebuie să legi ori una ori alta. De aceea, am ales azi să fac doar una, şi aceasta este cu binecuvântarea Domnului şi cu sprijinul fraţilor mei ”, a spus Cristian David în cadrul ceremoniei. 
 
Înalta Curte de Casație și Justiție a respins vineri, 17 aprilie, cererea DNA privind prelungirea arestului la domiciliu în cazul lui Cristian David, urmând ca acesta să fie judecat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Cristian David are impuse mai multe obligații, printre care și aceea de a se prezenta periodic la Poliția orașului Azuga.

Potrivit DNA, Cristian David ar fi pretins în 2007, iar la data de 1 februarie 2008 ar fi primit, suma de 500.000 de euro de la un denunțător, prin intermediar, pentru a-și exercita atribuțiile de îndrumare și coordonare a activității prefecților într-o modalitate care să asigure emiterea de către Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate a titlului de proprietate asupra unui teren de 15 hectare aflat în intravilanul municipiului Buzău.

×