x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vizita premierului chinez RESTRICŢIONEAZĂ traficul în Capitală. Ce zone sunt afectate şi rutele ocolitoare

Vizita premierului chinez RESTRICŢIONEAZĂ traficul în Capitală. Ce zone sunt afectate şi rutele ocolitoare

25 Noi 2013   •   11:16
Vizita premierului chinez RESTRICŢIONEAZĂ traficul în Capitală. Ce zone sunt afectate şi rutele ocolitoare

La Bucureşti încep astăzi lucrările celei de-a doua reuniuni la nivel de prim-miniştri din China şi din Europa Centrală şi de Est. Evenimentul implică măsuri de securitate, dar şi o serie de restricţii în trafic.

În Băneasa, zona de intrare în București pentru coloanele oficiale, circulația se va desfășura în condiții mult mai grele după venirea oficialilor, după ora 9.00, anunţă digi24.ro. Toate coloanele ce vor veni din această direcție vor avea prioritate în trafic.

Poliția sfătuiește ocolirea zonei, măcar pentru un interval de câteva ore.

La reuniunea la nivel înalt, alături de premierul Victor Ponta și de omologul său chinez, Li Keqiang, vor participa șefii de guvern ai Albaniei, Bosniei-Herțegovina, Bulgariei, Cehiei, Croației, Estoniei, Lituaniei, Macedoniei, Muntenegrului, Poloniei, Serbiei, Slovaciei, Sloveniei și Ungariei și ministrul de Externe din Letonia.

Reuniunea de la București este cea de-a doua la nivel de șefi de guverne din țările Europei Centrale și de Est și China, după cea organizată în 2012 la Varșovia.

×