x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vizitator prins când încerca să introducă în Penitenciarul Colibaşi două telefoane mobile ascunse în cutii de compot

Vizitator prins când încerca să introducă în Penitenciarul Colibaşi două telefoane mobile ascunse în cutii de compot

13 Noi 2012   •   13:55
Vizitator prins când încerca să introducă în Penitenciarul Colibaşi două telefoane mobile ascunse în cutii de compot

Un vizitator a fost prins când încerca să introducă în incinta Penitenciarului Colibaşi două telefoane mobile ascunse în cutii de compot, pe numele suspectului fiind întocmit dosar de cercetare penală.

'În data de 12 noiembrie, cu ocazia acordării drepturilor specifice persoanelor private de libertate prin sectorul de vizite, în urma controlului specific al bunurilor predate de către unul din vizitatori, personalul aflat în serviciu a descoperit în interiorul a două cutii de compot de ananas un număr de două telefoane mobile şi acumulatorii aferenţi. Conducerea penitenciarului a dispus anunţarea Poliţiei Mioveni, predarea bunurilor respective şi punerea la dispoziţia organelor de cercetare penală a probelor administrate şi a persoanei vizitatoare', a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, subcomisarul Raluca Dinişor.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru că a încercat să introducă în penitenciar, în mod ilicit, bunuri şi obiecte interzise a se afla în posesia persoanelor private de libertate, faptă pedepsită cu până la doi ani de închisoare. De asemenea, persoanei respective i s-a interzis accesul în unitatea de detenţie pe o perioadă de şase luni.

În ultimele trei luni s-au mai înregistrat la Penitenciarul Colibaşi două incidente similare, fiind depistate şapte telefoane mobile, opt acumulatori, opt încărcătoare, cinci mufe de alimentare, un dispozitiv hands-free şi cinci cartele SIM care ar fi urmat să ajungă în posesia deţinuţilor. (Agerpres)

×