x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vlădan, acuzat de violenţă, dar achitat de instanţă

Vlădan, acuzat de violenţă, dar achitat de instanţă

05 Mar 2012   •   21:00
Vlădan, acuzat de violenţă, dar achitat de instanţă

Protagonistul atacului armat de la coaforul din zona complexului Perla din Capitala (foto), agentul de politie Gheorghe Vladan, a fost acuzat in 2005, de amenintare, insulta si loviri sau alte violente, instantele de judecata dispunand achitarea aceastuia la fond si recurs, informeaza Mediafax.

In 3 octombrie 2005, Vladan a fost reclamat de un barbat la Ju­de­catoria sectorului 4 Bucuresti, pentru calomnie, loviri sau alte violente, amenintare si insulta, insa in iunie 2006 agentul a fost achitat, pe motiv ca fapta nu exista.

In recurs, Tribunalul Bucuresti a admis in parte, in 11 septembrie 2006, contestatia celui care l-a reclamat pe agent. Astfel, instanta a decis achi­ta­­rea lui in baza articolului 10, litera b, Cod procedura penala, potrivit caruia 'fapta nu este prevazuta de legea penala'.

De altfel, sotul casierei ucisa in atacul politistului Gheorghe Vladan spune ca acesta isi teroriza nevasta. Barbatul a spus ca era casatorit cu casiera salonului de infrumusetare de 20 ani, ei avand o fata de 19 ani. Casiera ii relata sotului problemele pe care i le facea politistul Florinei Vladan. O data le-a stricat butucul de la yala apartamentului astfel ca Florina Vladan si copilul sau, in varsta de 21 de ani, au ramas pe afara. Altadata politistul a venit la coafor spunand ca se va dezbraca pentru a le speria clientii. Politistul a facut mai multe reclamatii la Igiena Bucuresti, cea care administra salonul.

×
Subiecte în articol: observator crima coafor perla