x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, arestate pentru 29 de zile

Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, arestate pentru 29 de zile

21 Dec 2011   •   12:06
Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, arestate pentru 29 de zile

Cele doua vrajitoare acuzate ca au inselat mai multe vedete, printre care si Oana Zavoranu, au fost arestate astazi pentru 29 de zile.

In timpul sedintei de juduecata, avocata Roxanei Lider a declarat ca Oana Zavoranu s-a dus la aceasta cu o decizie a Curtii de Apel Bucuresti intr-un proces civil in care nu i s-a dat dreptate si a cerut ca magistratii care au pronuntat solutia sa sufere.

"Oana Zavoranu s-a prezentat la clienta mea cu o decizie a Curtii de Apel Bucuresti pe care erau subliniate numele judecatorilor care au pronuntat solutia in defavoarea sa si a vrut ca acesti magistrati sa sufere", a declarat avocata Lorette Luca in fata judecatorilor.

"Oana Zavoranu i-a spus ca vrea sa fie vedeta de Hollywood si ca vrea ca mama ei sa moara, iar clienta mea cu inteligenta exploata aceste dorinte. Da, lua sume de bani, dar modice, nicidecum cele vehiculate", a mai spus avocata Luca, potrivit Mediafax.

In urma denuntului inaintat de Oana Zavoranu, Tribunalul Ilfov a decis, pe 14 decembrie, lasarea in libertate a celor doua femei, Roxana Lider si Rada Minca, cunoscute ca vrajitoarele Vanessa si Melissa. Procurorii au facut insa recurs, ajungandu-se la arestarea de astazi.

Alaturi de cele doua femei vor mai fi arestati preventiv Ion Constantin si Sava Buzea, acuzati de complicitate la inselaciune.

×