x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vrancea: Peste 16.000 de locuitori din Adjud, fără curent în urma unui incendiu la un transformator electric

Vrancea: Peste 16.000 de locuitori din Adjud, fără curent în urma unui incendiu la un transformator electric

09 Iul 2019   •   19:05
Vrancea: Peste 16.000 de locuitori din Adjud, fără curent în urma unui incendiu la un transformator electric

Peste 16.000 de locuitori din municipiul Adjud şi din împrejurimile oraşului au rămas, marţi, fără curent electric în urma unui incendiu izbucnit la un transformator electric din apropierea căii ferate, potrivit reprezentanţilor administraţiei locale.

"Este vorba despre un transformator electric al CFR, situat în apropierea căii ferate, care a luat foc. Traficul feroviar în zonă este întrerupt după ce curentul electric pe calea ferată a fost oprit. De asemenea, ca măsură de precauţie, a fost oprit curentul electric şi în oraş, fiind afectaţi cei peste 16.000 de locuitori din Adjud şi din împrejurimi", a declarat, pentru AGERPRES, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Adjud, Constantin Lazăr.

Potrivit sursei citate, spitalul municipal din localitate nu a fost afectat de întreruperea alimentării cu energie, după ce a intrat pe sistemul propriu de asigurare a curentului electric.

La faţa locului intervin două autospeciale de stingere a incendiilor dotate cu apă şi spumă şi echipele societăţii Electrica.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: adjud pana de curent