x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vrancea: Un mort şi 16 răniţi după ce un autocar cu turişti ucrainieni s-a răsturnat la Măicăneşti

Vrancea: Un mort şi 16 răniţi după ce un autocar cu turişti ucrainieni s-a răsturnat la Măicăneşti

de Mediafax    |    04 Iun 2012   •   04:41
Vrancea: Un mort şi 16 răniţi după ce un autocar cu turişti ucrainieni s-a răsturnat la Măicăneşti

UPDATE 10:30 - 16 persoane, victime ale accidentului petrecut, in aceasta dimineata pe DN 23, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Focsani, "Sfantul Pantelimon". Trei sunt in stare grava.

Intre victime se afla si un copil, dar si si o femeie cu o mana amputata.
Potrivit primelor concluzii ale politistilor rutieri, accidentul s-a produs dupa ce soferul autocarului in care se aflau 25 de turisti ucrainieni a adormit la volan. De asemenea, soferul autocarului care nu a fost ranit a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

UPDATE 10:10 - Sase dintre persoanele ranite in accident sunt transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean Vrancea, printre raniti fiind si patru copii, insa acestia au suferit rani usoare.

Subprefectul de Vrancea, Cristi Misaila, a declarat ca persoanele implicate in accident, dar care nu au fost ranite vor fi transportate la un hotel din oras, pana la sosirea unui alt autocar care sa-i preia si sa-i duca spre Kiev. "S-a luat legatura cu firma care ii transporta si va fi trimis alt autocar de la o sucursala a acesteia din judetul Neamt", a spus Cristi Misaila.

O persoana a murit si 12 au fost ranite, luni dimiineata, dupa ce un autocar cu turisti ucraineni s-a rasturnat in localitatea vranceana Maicanesti, informeaza Mediafax.

La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului se aflau mai multe ambulante, informeaza ISU Vrancea.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de de Urgenta (ISU) Vrancea, locotenentul Cristina Duta, un autocar inmatriculat in Bulgaria, in care se aflau 25 de persoane care se intorceau de pe litoralul romanesc, s-a raasturnat intre localitatile vrancene Maicanesti si Nanesti.

"La fata locului au fost trimise sase ambulante si dpua echipaje SMURD, precum si doua autospeciale folosite la descarcerare", a declarat locotenent Cristina Duta, purtator de cuvant al ISU Vrancea.

La ora transmiterii acestei stiri, politistii fac cercetari la locul accidentului pentru a afla cauzele care au dus la producerea accidentului si nu exclud posibilitatea ca soferul sa fi adormit la volan.

Din primele cercetari a reiesit ca in autocarul implicat in accident sunt doi soferi.

×