x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vrea sa aiba din nou o familie fericita

Vrea sa aiba din nou o familie fericita

06 Iun 2005   •   00:00

Mihai si-a gasit prima nevasta moarta in casa. A vrut sa se recasatoreasca, dar Geta l-a parasit fara sa-i dea vreo explicatie.

  • de CRISTIAN PETRU
  • TELEVIZIUNE
  • DESTAINUIRE. Mihai i-a povestit lui Mircea Radu despre viata lui trista si despre Geta
    Si-a gasit nevasta moarta in casa in urma cu opt ani. Cand a intalnit o alta femeie cu care s-a inteles si care i-a acceptat pe copiii lui, fericirea a fost de scurta durata. Geta l-a parasit pe Mihai aparent fara nici o explicatie.

    Nenorocire dupa nenorocire, ghinion dupa ghinion. Uneori ti se pare ca nu mai ai cum sa iesi din etapa de probleme. Ca nu se mai poate intampla nimic bun. Si, din pacate, cand se intampla ceva diferit, ceva nou, ceva bun, nu dureaza mult. Dupa 11 ani de casnicie, Mihai, din judetul Neamt, a ramas singur. In 1997 si-a gasit nevasta moarta in casa, iar banuita de crima a fost chiar soacra sa. Barbatul a fost nevoit sa isi creasca singur cei trei copii, doua fete si un baiat. Satul de singuratate, in urma cu trei ani, Mihai s-a hotarat sa se recasatoreasca. A vazut un anunt la matrimoniale si i-a placut femeia care era din zona de munte, ca si el. I-a scris, iar ea i-a raspuns. Si-au trimis poze, iar el s-a dus sa o cunoasca. "Am gasit o femeie inalta, bruneta si slabuta pe care am placut-o imediat. Ne-am imbratisat si am inceput sa vorbim despre noi. Geta avea si ea tot trei copii, tot doua fete si un baiat, si era despartita de barbat. Nu erau divortati legal inca, dar femeia plecase de la el pentru ca o batea", spune Mihai. Pentru ca micutii ei erau inca la scoala, femeia nu a putut sa se mute imediat la Mihai. A asteptat sa vina vacanta mare si abia apoi a mers in satul lui.

    DURERE. Cand a ajuns Caravana la ea, Geta tocmai fusese batuta de sotul ei, Aurel
    DORINTA. Mihai vrea ca Geta sa se intoarca la el si sa fie din nou o familie

    FAMILIE MARE. Cei sase copii s-au inteles bine intre ei, iar Geta a fost pentru fetele lui Mihai ca o adevarata mama. Femeia se intelegea bine cu toata lumea, chiar si cu fosta soacra a lui Mihai. Neintelegeri mari nu prea au avut in familie. Doar Mihai avea o suparare: de cand s-a mutat Geta la el, a tot cerut-o de nevasta. De fiecare data raspunsul era insa acelasi: "Nu inca, mai asteapta!". Lui i se parea putin ciudat raspunsul femeii, dar cu toate acestea nu a incetat sa o iubeasca. Din cand in cand, Mihai mai bea cate o tarie, "ca asa sunt minerii", dar niciodata nu a dat in Geta. Trei ani au stat impreuna. Se iubeau, isi cresteau copiii si se descurcau opt persoane din opt milioane pe luna. Ba chiar au scos si bani din banca sa-si aranjeze casa. A facut Mihai imprumut de 100 de milioane de lei sa ia ce mai trebuie prin gospodarie si Geta a fost tare multumita. Ca sa aiba mai multi bani, au cazut de acord sa munceasca si Geta. Ea voia sa plece in Italia. Anul acesta, Mihai i-a dat doua milioane de lei si, in februarie, femeia a plecat la ea in sat sa-si faca pasaportul. Copiii au ramas cu Mihai si timp de o saptamana nimeni nu a stiut nimic de ea. Intr-un final, barbatul a reusit sa dea de Geta si a aflat ca e la sora ei care era bolnava si cheltuise cele doua milioane si ca nu-si facuse nici pasaport. A mai stat cam o saptamana sa ingrijeasca de sora ei si apoi s-a intors la Mihai. A ramas numai o noapte. A doua zi si-a strans bagajele, si-a luat copiii si i-a spus lui Mihai ca se muta. Barbatul a fost naucit, dar ea i-a explicat ca sora ei bolnava avea nevoie de cineva s-o ingrijeasca. Si Mihai nu a mai avut ce sa spuna. In urma ei, a stat o zi intreaga si a plans.

    DESPARTITI. Desi despartita de barbatul ei, Geta s-a intors sa locuiasca la el. "Sotul meu, Aurel, mi-a spus ca se schimba si atunci, pentru copii, eu m-am hotarat sa ma impac cu el", spune Geta. Mihai sustine ca cei doi inca se mai cearta si ca Aurel o si bate. De la despartire, Mihai a mai vorbit cu Geta doar de cateva ori la telefon. Barbatul spune ca si ea mai tine la el si i-a parut rau cand l-a parasit. Crede ca s-a lasat influentata de lumea din satul ei, care o condamna ca si-a lasat casa si s-a dus dupa un barbat in alt sat. Geta ii spune de fiecare data ca nu se mai intoarce la el, dar nu-i zice de ce. Odata i-a zis ca ar fi bine sa vina el la ea, cand isi ia concediu. Dar cand el s-a hotarat sa se duca in vizita, femeia l-a sfatuit sa stea acasa, sa nu mai vina, dar ca va veni ea in satul lui cu treaba la scoala la care au invatat copiii. Dar Geta nu a mai venit.

    ULTIMA INCERCARE. Ultima data cand au vorbit la telefon, el i-a cerut sa se gandeasca bine la relatia lor. Ea i-a promis ca o sa faca asta, dar fara nici un rezultat. Geta i-a promis ca o sa ii scrie ea o scrisoare dupa Pasti, dar Mihai nu a primit nimic. Barbatul inca o asteapta, vrea sa aiba din nou o familie, sa aiba copii. Nu poate sa inteleaga de ce femeia nu mai vine deloc pe la el. Mihai ar vrea sa afle macar de ce a fost parasit. "Simt ca si Geta ma iubeste, dar ceva o impiedica sa mai fie cu mine. De cand ea a plecat, am ramas cu un gol in suflet. O iubesc mult si nu ma gandesc decat la ea. Mi-am si jurat ca, daca ea nu se mai intoarce la mine, alta femeie nu voi mai avea. Nu imi trebuie pe nimeni altcineva", spune Mihai. Barbatul a scris la "Din Dragoste", sperand ca Geta se va intoarce la el. Mircea Radu s-a dus pana in satul ei din nordul Moldovei si a gasit-o pe femeie vanata, proaspat batuta de sotul ei. Geta a stat de vorba cu Mircea Radu si a acceptat sa vina la Bucuresti, in studioul emisiunii. Intreaga poveste a celor doi, precum si raspunsul Getei, in seara aceasta, la ora 20:30, la "Din Dragoste", la Antena 1.
    ×
    Subiecte în articol: mihai geta femeia bărbatul mass-media