x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vrea să guste vin românesc

Vrea să guste vin românesc

de Dana Andronie    |    12 Iun 2009   •   00:00

Patricia Kaas va reveni duminică în România, pentru a susţine concertul "Kabaret", care face parte din turneul său internaţional.



Între timp, diva "se documentează" pentru a descoperi noi atracţii de vizitat şi experimentat în "micul Paris". Patricia şi-a manifestat dorinţa de a revedea Casa Poporului. De asemenea, ea a declarat că doreşte să cineze pe malul Lacului Herăstrău. Din programul său nu lipseşte degustarea vinurilor şi a ciocolatei româneşti, auzind că sunt extrem de fine şi vrea neapărat să le testeze. Deşi nu va poposi prea mult pe meleaguri mioritice, Patricia Kaas este hotărâtă să facă din şederea ei în România una extrem de plăcută. Organizatorii evenimentului susţin că artista este nerăbdătoare să revadă Bucureştiul, fiind extrem de curioasă cum s-a schimbat acesta de la ultima sa vizită, de anul trecut.

Patricia Kaas va concerta duminică, 14 iunie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Biletele se găsesc la Sala Palatului, în magazinele Diverta şi Germanos, dar şi pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro, Blt.ro şi Bilete.ro. Există cinci categorii de preţuri:

Cat. I - 435 de lei, cat. II - 325 de lei,
cat. III - 215 lei, cat. IV - 150 de lei şi  cat. V - 110 lei.

×
Subiecte în articol: observator