x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Workshopuri şi muzică la "Galele Studenţeşti 2009"

Workshopuri şi muzică la "Galele Studenţeşti 2009"

de Diana Scarlat    |    14 Oct 2009   •   00:00
Workshopuri şi muzică la "Galele Studenţeşti 2009"



Coaching, training şi dezbateri, concursuri şi multă muzică bună, toate acestea sunt oferite de Casa De Cultură A Studenţilor din Bucureşti astăzi şi mâine, la "Galele Studentesti 2009".

Studenţii din Bucureşti au un bun prilej de întâlniri cu prietenii, iar distracţia face casă bună cu educaţia. Tinerii sunt aşteptaţi în ambele zile ale evenimentului la târgul de ONG-uri studenţeşti de la etajul II al CCSB, de la ora 12.00. Cei interesaţi pot participa la workshopuri, seminarii, mese rotunde şi dezbateri pe diverse teme. Pentru distracţie maximă, tot în aceste zile,la "Preoteasa", sunt spectacole, concerte şi expoziţii.

ÎN DESFĂŞURARE. Centrul De Educaţie Non-Formală (CEnF) din C.C.S.B. (parter) şi-a întâmpinat astăzi studenţii la Workshop-ul de Iniţiere în Coaching - cum să obţii ceea ce vrei - învaţă să faci visele să se întâmple. Apoi, de la 16:30 la 18:30, tinerii sunt aşteptaţi la un Seminar de Autocunoaştere şi explorare interioară, pentru descoperirea resurselor interioare nebănuite prin joc, muzică şi imaginaţie, alături de trainerii Daniela Ionescu şi Mihai Albu, consilieri ai Asociaţiei de Psihologie Aplicată. De la 19:30, la 20:30, în programm este teatru de Improvizaţie, un spectacol interactiv cu publicul.

 Joi, 15 octombrie, de la 10:30 la 14:30, cei interesaţi pot participa la Training Management de Proiect, un proiect pentru studenţi care nu au mai coordonat un proiect, dar vor să o facă. De la 15:00, la 16:00, pasionaţii de mediul virtual pot dialoga, în acdrul dezbaterii despre Blogging.

MUZICĂ. Adi Manolovici a deschis astăzi partea muzicală a evenimentului, cu Workshopul de chitară, de la ora 12.00. Dar surprizele continuă, cu Rock studenţesc, la Silver Church, de la 17.30, apoi Solaris, Academia de Rock, Mircea Vintilă & Brambura, Adi Manolovici Syndikate, Taxi şi Timpuri Noi, care vor face "încălzirea" pentru trupa Phoenix, în concert de la 22.00 în această seară. Mâine vor mai cânta trupele Kumm, Parlament, Mircea Baniciu & Pacifica, iar surprizele nu se opresc aici. Intrarea: un zâmbet!

×
Subiecte în articol: scoala