x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator YouTube lansează un serviciu pe bază de abonament. Ce le propune utilizatorilor săi canalul online

YouTube lansează un serviciu pe bază de abonament. Ce le propune utilizatorilor săi canalul online

09 Apr 2015   •   10:32
YouTube lansează un serviciu pe bază de abonament. Ce le propune utilizatorilor săi canalul online

Canalul online YouTube va lansa un serviciu pe bază de abonament fără clipuri publicitare în timpul accesării acestuia.

YouTube a început să contacteze firmele partenere care produc videoclipuri pentru a le informa despre această nouă modalitate de difuzare a clipurilor video, ce va putea fi accesată pe bază de abonament săptămânal, oferind internauților o mai bună posibilitate de utilizare a YouTube în raport cu nevoile lor, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Deocamdată nu se cunosc prețurile abonamentelor și nici data lansării acestui serviciu, care urmărește în același timp să valorifice mai bine munca producătorilor de videoclipuri.

Canalul YouTube, inițial o platformă pentru publicarea clipurilor realizate de amatori, se bazează astăzi pe distribuirea gratuită a videoclipurilor și se finanțează din clipurile publicitare distribuite pe site-ul web.

Un oficial al YouTube a refuzat să dea detalii despre acest proiect, însă a subliniat că responsabilii YouTube au în vedere mai multe oportunități pentru ca fanii platformei să se bucure de conținutul oferit, iar creatorii videoclipurilor să câștige mai mulți bani din produsele lor.

×