x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Brăila: Nicio localitate din judeţ nu mai este blocată în nămeţi

Brăila: Nicio localitate din judeţ nu mai este blocată în nămeţi

de Agerpres    |    02 Feb 2014   •   10:01
Brăila: Nicio localitate din judeţ nu mai este blocată în nămeţi

Nicio localitate din judeţul Brăila nu mai este blocată în nămeţi, a informat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

Pe DN 22 tronsonul Râmnicu Sărat (judeţul Buzău) - limita cu judeţul Brăila se circulă cu restricţii de mare tonaj-maxim 3,5 tone, iar pe DN 23 Olăneasca (Brăila) - Brăila restricţiile sunt până la 7,5 tone.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, jandarmii din Brăila, ajutaţi de colegii lor din Bacău au distribuit, în cursul zilei de sâmbătă, 1.600 conserve, 1.600 pâini şi 1.600 litri apă în comunele Măraşu şi Frecăţei din Insula Mare a Brăilei.

De asemenea, au fost executate trei transporturi de carburanţi de către forţele MApN în comunele Racoviţa, Zăvoaia şi Gradiştea.

Lt. col. Ştefan Stoian a declarat că ultimele sate izolate au fost Bumbăcari din comuna Dudeşti şi satul Pribeagu din comuna Roşiori, care au fost deszăpezite prin eforturile echipelor de militari, pompieri şi jandarmi.

Joi, 30 ianuarie, în judeţul Brăila erau izolate 53 de localităţi, iar de atunci echipele de intervenţie au lucrat zi şi noapte pentru deblocarea acestora.

Bacurile fac treceri spre judeţul Tulcea şi spre Insula Mare a Brăilei. Toate localităţile sunt alimentate cu energie electrică şi toate localităţile sunt alimentate cu apă.  

×
Subiecte în articol: zăpadă Braila localitati izolate