x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zeci de gospodării din Dâmboviţa au fost INUNDATE în urma ploilor torenţiale. Două pârâuri au ieşit din matcă

Zeci de gospodării din Dâmboviţa au fost INUNDATE în urma ploilor torenţiale. Două pârâuri au ieşit din matcă

19 Apr 2014   •   11:57
Zeci de gospodării din Dâmboviţa au fost INUNDATE în urma ploilor torenţiale. Două pârâuri au ieşit din matcă

Circa 80 de gospodării din satele dâmboviţene Răscăieţi şi Vultureanca au fost inundate, după ce pârâurile Holoboca şi Jirnov au ieşit din matcă, se arată într-un comunicat al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, citat de Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa mai informează că se intervine pentru evacuarea apei din trei case din Cojasca, sat Iazu, dintr-o casă şi cinci gospodării din Moreni şi dintr-o casă din Vişina. În satele Răscăeţi şi Vultureanca inundaţiile au afectat 30 de fântâni.

''Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, condus de prefectul judeţului, a hotărât ca în perioada următoare să se execute aprovizionarea cu apă potabilă a locuitorilor din comuna Răscăeţi. Transportul apei potabile se face cu cisterne de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa. De asemenea Crucea Roşie Dâmboviţa va distribui un număr de 300 de sticle de apă îmbuteliată'', se mai arată în comunicatul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

×