x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zilele Culturii Populare Vâlcene - Pridvor Vâlcean – la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

Zilele Culturii Populare Vâlcene - Pridvor Vâlcean – la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

de Luminita Ciobanu    |    03 Iul 2014   •   17:52
Zilele Culturii Populare Vâlcene - Pridvor Vâlcean – la  Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

Muzeul ASTRA, în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea şi Arhiepiscopia Râmnicului, organizează, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în zilele de 5-6 iulie 2014, cea de a IX-a ediţie a Zilelor Culturii Populare Vâlcene – Pridvor Vâlcean. Prin urmare, Târgul meşterilor populari vâlceni se va desfăşura în zona Târgului de ţară, zilnic, între orele 11:00-19:00 iar renumiţi meşteri şi creatori populari vâlceni vor destăinui din secretele lucrului bine făcut.

Duminică, 6 iulie, la ora 9:00, ziua va începe cu oficierea Sfintei Liturghii de către Preotul Rareş Sbera împreună cu un sobor de preoţi şi fraţi monahi de la Sfânta Mănăstire Cozia. După amiază, de la ora 16:30, pe scena de pe lac, se va desfăşura un spectacol folcloric susţinut de nouă ansambluri de cântece şi dansuri populare din judeţul Vâlcea.



×