x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zilele Portilor Deschise la Ministerul de Interne

Zilele Portilor Deschise la Ministerul de Interne

31 Mai 2014   •   16:39
Zilele Portilor Deschise la Ministerul de Interne

Ministerul de Interne îşi va deschide porţile de Ziua internaţională a Copilului, pe 1 iunie intre orele 9-12.00. Copiii, şi nu numai, vor avea posibilitatea de a vizita şi interiorul clădirii – sălile de festivităţi, dar şi balconul de la care dictator Nicolae Ceauşescu s-a adresat mulţimii cu câteva ore înainte de Revoluţia din 1989.

“Cei dornici să se familiarizeze cu specificul activităţilor M.A.I. vor avea ocazia să viziteze standurile expoziţionale ale Poliţiei Române, Poliţiei de Frontieră, Jandarmeriei, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei Generale de Paşapoarte, Direcţiei pentru Evidenţa Persoanei, Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Arhivelor Naţionale”, se precizează într-un comunicat al Ministerului de Interne. 

Cei mici sunt aşteptaţi de către specialiştii criminalişti, câinii politişti, robotul pirotehnic, motocicliştii şi echipajele speciale ale Poliţiei Rutiere, luptătorii trupelor speciale și echipele de salvatori ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Tinerii interesaţi de o carieră într-una dintre structurile Ministerului Afacerilor Interne vor avea ocazia să cunoască oferta educaţională a unităţilor de învăţământ, iar studenţii Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” vor fi în măsură să prezinte detalii celor care vor să urmeze o carieră de poliţist, jandarm, pompier, arhivist.



×