x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zmărăndescu ŞOCHEAZĂ: Becali nu rezistă două luni în puşcărie, darămite trei ani! Mă gândesc să nu facă vreo tâmpenie

Zmărăndescu ŞOCHEAZĂ: Becali nu rezistă două luni în puşcărie, darămite trei ani! Mă gândesc să nu facă vreo tâmpenie

21 Mai 2013   •   12:00
Zmărăndescu ŞOCHEAZĂ: Becali nu rezistă două luni în puşcărie, darămite trei ani! Mă gândesc să nu facă vreo tâmpenie

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali, luptătorul Cătălin Zmărăndescu, spune că este îngrijorat pentru finanţatorul Stelei, cu toate că relaţiile dintre cei doi s-au răcit în ultimii ani. Zmărăndescu, care i-a fost alături ani de zile lui Becali, spune că îl cunoaşte bine pe patronul Stelei şi că acesta nu va rezista prea mult în închisoare, după ce a făcut faţă cu greu celor două săptămâni de detenţie din 2009.

Pedeapsa cu închisoare dictată împotriva lui Gigi Becali îl îngrijorează Cătălin Zmărădescu, fostul bodyguard al patronului Stelei.

Deşi cei doi s-au certat după procesul prvind sechestrarea hoţilor de maşini, în care Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare, iar Zmărăndescu la opt ani cu suspendare, bodyguardul a declarat că se teme pentru viaţa lui Gigi Becali. "Nu ştiu dacă rezistă două luni în puşcărie, darămite trei ani! Ascultaţi-mă ce vă spun, nu rezistă două luni! Mă gândesc să nu facă vreo tâmpenie. Am văzut cum s-a comportat două săptămâni în puşcărie şi vă zic că nu rezistă acolo. El doar are gura mare", a declarat Cătălin Zmărăndescu, la sport.ro, potrivit RTV.

Totodată, acesta crede că fără Gigi Becali nici Steaua nu va mai rezista multă vreme între formaţiile de top ale fotbalului românesc. "Cu siguranţă Steaua va avea de suferit şi asta mă doare cel mai tare. Clubul o va lua în jos. Poate vor găsi o altă sursă de finanţare, dar fără Gigi Becali e extrem de greu", a mai spus Zmărăndescu.



×