x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie, despre politicienii care "au creat furăciuni": "Să-i ia mama dracu', să se ducă acasă!"

Vanghelie, despre politicienii care "au creat furăciuni": "Să-i ia mama dracu', să se ducă acasă!"

01 Iul 2011   •   10:35
Vanghelie, despre politicienii care "au creat furăciuni": "Să-i ia mama dracu', să se ducă acasă!"

Prezent la o reuniune a Partidei Romilor, liderul PSD Marian Vanghelie a lansat un atac dur asupra politicienilor care au adus tara in haos furand milioane. "Sa-i ia mama dracu', sa se duca acasa!", le-a transmis primarul Sectorului 5.

"Fara nicio chestie de politica, de nepolitica: Toti, sa-i ia mama dracului, sa se duca acasa! Ca am spus in felul urmator, daca fac calcul la o singura privatizare, daca vreau sa ma refer la o singura concesionare la Apa Nova, la cati bani pierd bucurestenii, eu pot sa am bani sa ma ocup social de toti romanii, de toti romii din Bucuresti", a explicat Marian Vanghelie.

Vanghelie i-a invitat pe romi sa se scoleasca, chiar impreuna cu el, pana "o sa innebunesca" cu totii. El a vorbit si despre minoritatea maghiara din Romania, spunand ca aceasta, desi este numeric mai mica, are reprezentanti in Guvern, care vorbesc despre cum trebuie facuta regionalizarea in Romania, in timp ce pe romi nu-i implica nimeni.

Marian Vanghelie a recunoscut ca reprezentantii etniei maghiare sunt "foarte scoliti". "Eu cred ca, in perioada urmatoare, orice Guvern care vine are obligatia si daca nu sunteti scoliti, sa va scoleasca. Sa ma scoleasca si pe mine, daca pot, ca n-am o problema. Sa ne scolim cu totii pana o sa innebunim. Dar sa reusim sa facem ceva pentru tara. Eu sunt de acord ca cei de etnie maghiara sunt foarte scoliti, pentru ca le vin bani din Ungaria, le vin bani de la Soros, le vin bani din foarte multe parti, nu e rau e foarte bine, sunt politicieni de calitate si au o anumita greutate", a spus Vanghelie, potrivit Mediafax.

"Si cred ca trebuie sa iasa din politica romaneasca toti oamenii care au furat sute de milioane de euro. Toti sa plece acasa din toate partidele, si de la PSD, si de la PNL, si de la PDL, si de oriunde, si de la dumneavoastra, daca sunt", a afirmat Vanghelie, in aplauzele celor prezenti.

"Mie nu-mi convine sa fiu cu nimeni alaturi de nimeni care este corupt din Romania, ca nu am furat nimica si nu-mi este frica de ei, de nimeni, nici din partidul meu, nici din PNL, nici din PDL", a precizat Vanghelie, care a explicat ca prin discursul sau "se antreneaza", isi incepe campania.

De asemenea, in timpul discursului sau, Vanghelie a precizat ca va intra in competitie cu toti presedintii Victor Ponta, Crin Antonescu, Traian Basescu si cu Marko Bela.

"Daca toti presedintii la nivel national vor sa se bata cu mine, de acum va spun sincer ca o sa ma pronunt exact la fel, pentru ca o sa am o competitie cu toti din Romania si cu Victor Ponta si cu Crin Antonescu si cu Traian Basescu si cu Marko Bela, cu toti", a mai spus Marian Vanghelie.

×