x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică 176 de secții de votare la Galați

176 de secții de votare la Galați

08 Noi 2019   •   13:15
176 de secții de votare la Galați

Pregătirea celor 176 de secţii de votare din municipiul Galaţi pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie este în plină desfăşurare, a informat biroul de presă al Primăriei oraşului.
Au fost achiziţionate 880 de ştampile cu menţiunea "VOTAT", 176 de ştampile de control şi 176 de ghiduri pentru birourile electorale ale secţiilor de votare.

Buletinele de vot şi toate celelalte materiale necesare votării au fost repartizate în saci pentru fiecare secţie, urmând a fi distribuite şi predate, sâmbătă, preşedinţilor secţiilor de votare din municipiu. Transportul buletinelor a fost organizat pe opt trasee în municipiul Galaţi, sub pază militară, structurile Ministerului Afacerilor Interne asigurând securitatea şi ordinea publică pe întreg parcursul procesului electoral.

Pentru secţiile de votare care se află în unităţile şcolare, echipele care se ocupă de amenajare au ţinut cont de programul de studiu al elevilor, astfel încât procesul de predare-învăţare să nu fie perturbat.

În fiecare secţie există câte o urnă fixă şi una mobilă. Persoanele care sunt în imposibilitatea de a se deplasa la secţie pentru exprimarea dreptului de a vota pot face solicitare pentru urna mobilă în cursul zilei de sâmbătă, în intervalul orar 18,00 - 20,00.

Persoanele care vor să afle, în funcţie de adresă, la ce secţie de votare sunt arondate pot accesa site-ul Primăriei Galaţi, unde există o secţiune special dedicată acestui lucru, având în vedere că s-a modificat numerotarea secţiilor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sectii de votare