x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedintele Klaus Iohannis, în Parlament: "Am ţinut să vin în faţa dvs. nu pentru un bilanţ sec, ci ca gest de normalitate democratică"

Preşedintele Klaus Iohannis, în Parlament: "Am ţinut să vin în faţa dvs. nu pentru un bilanţ sec, ci ca gest de normalitate democratică"

16 Dec 2015   •   11:34
Preşedintele Klaus Iohannis, în Parlament: "Am ţinut să vin în faţa dvs. nu pentru un bilanţ sec, ci ca gest de normalitate democratică"
Sursa foto: Foto - Arhivă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri în plenul reunit al Parlamentului că a venit în faţa aleşilor nu pentru a-şi prezenta un bilanţ sec, ci ca gest de normalitate democratică.

"Am ţinut să vin în faţa dvs. la un an de la preluarea mandatului de preşedinte nu pentru a face un bilanţ sec, ci ca gest de normalitate democratică", a spus Iohannis.

El a arătat că la preluarea mandatului a vorbit despre direcţiile majore pentru România, despre schimbările pe care le asumă în modul de a face politică.

"Convingerea mea (...) este că marile proiecte ale unei naţiuni pot fi îndeplinite doar dacă se sprijină pe valori şi norme asumate. Acest fundament avea nevoie de reconstrucţie. Am dorit ca anul 2015 să fie anul câştigării normalităţii", a arătat Iohannis.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: iohannis klaus iohannis discurs parlament