x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adjudecat - Alianta D.A. obtine Consiliul Judetean Cluj

Adjudecat - Alianta D.A. obtine Consiliul Judetean Cluj

24 Iun 2004   •   00:00

Alianta D.A. PNL-PD a obtinut ieri presedintia Consiliului Judetean Cluj, iar cele doua functii de vicepresedinte au revenit UDMR.

In functia de presedinte a fost ales, cu 23 de voturi "pentru" si 14 "impotriva", liderul PNL Cluj, Marius Nicoara. Ca vicepresedinti au fost alesi, cu cate 19 voturi "pentru" si 18 "impotriva", Palfi Zoltan si Kerekes Sandor, membri ai UDMR.

GORJ. Vicepresedintele PSD Gorj, Ion Calinoiu, este noul presedinte al Consiliului Judetean. Corneliu Popescu (PSD) a fost ales pentru un nou mandat de vicepresedinte al CJ. Cealalta functie de vicepresedinte i-a revenit unuia din cei patru liberali exclusi din partid pentru ca s-au inteles cu PSD pentru preluarea conducerii CJ.

BIHOR. Presedintia Consiliului Judetean Bihor a fost obtinuta ieri de UDMR. Consilierul UDMR Alexandru Kiss, fost vicepresedinte al CJ Bihor in mandatul trecut, a obtinut 34 de voturi din totalul de 35. Posturile de vicepresedinti au fost impartite intre PD si PSD, spre nemultumirea liberalilor.

BOTOSANI. La constituirea Consiliului Judetean Botosani, au fost alesi, ca presedinte, Constantin Contac (PSD), iar ca vicepresedinti, Marcela Lozneanu (PUR) si Dorin Ciustea (PRM).

×
Subiecte în articol: politic