x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Năstase a votat la Mizil pentru "revenirea la normalitate"

Adrian Năstase a votat la Mizil pentru "revenirea la normalitate"

30 Noi 2008   •   00:00

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase, care candidează pentru un mandat de deputat în colegiul Mizil din Prahova, a votat, astăzi, la ora 11.00, la secţia de votare amenajată în Şcoala numărul 3 din acest oraş. Năstase a declarat că şi-a exprimat opţiunea pentru "revenirea la normalitate".



Năstase a venit la secţia de votare împreună cu soţia sa şi cu cei doi fii, potrivit Mediafax. La intrarea în curtea şcolii în care este amenajată secţia de votare, fostul premier a fost aşteptat de câţiva susţinători care au început să-l aplaude. Adrian Năstase a votat pe listele electorale suplimentare, fiind al treilea alegător care şi-a exprimat opţiunea în secţia de votare numărul 243 Mizil pe asemenea liste. El a explicat că legea permite candidaţilor să voteze fie în colegiul uninominal unde îşi au reşedinţa, fie în colegiul unde candidează şi că el a ales a doua variantă. După ce şi-a exprimat opţiunea, Adrian Năstase a spus că a votat cu gândul la oamenii din Mizil, din Ciorani, din comuna Balta Doamnei de la Jugureni, pentru ca "viaţa lor să se schimbe în bine" şi pentru "schimbarea care să ducă înapoi la normalitate, la linişte, la siguranţa cetăţenilor, la speranţă", după "patru ani complicaţi în care mulţi s-au plâns de dezordine, de haos, de lipsă de solidaritate". La ieşirea din secţia de votare, Adrian Năstase a fost aşteptat de contracandidatusău de la PDL Mircea Staicu, fost subaltern al lui Năstase din perioada când acesta a fost premier.
Staicu l-a oprit pe Năstase şi i-a spus că a venit aici pentru a face un apel la calm, explicându-i că şase dintre echipele sale de campanie au cauciucurile maşinilor tăiate. Năstase s-a oprit, a discutat cu Staicu şi i-a explicat acestuia că este şi el este nemulţumit de scrisorile cu caracter denigrator la adresa sa, scrisori distribuite la Mizil în ultimele zile de campanie şi care poartă în fals semnătura primarului oraşului. Năstase a spus doar că va lăsa autorităţile abilitate să afle cine este în spatele acestei scrisori. La ieşirea din sediul Şcolii nr. 3 din Mizil, Adrian Năstase a strâns încă o dată mâinile susţinătorilor care l-au aşteptat în afara secţiei, a stat de vorbă cu câţiva dintre aceştia, iar la plecare a spus că merge la sediul PSD din Mizil şi apoi la câteva dintre secţiile de votare din colegiul în care candidează.

×
Subiecte în articol: politic nastase mizil