x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Țuțuianu: "Nu ne-am propus să votăm vreo moțiune de cenzură împotriva unui guvern PSD"

Adrian Țuțuianu: "Nu ne-am propus să votăm vreo moțiune de cenzură împotriva unui guvern PSD"

16 Noi 2018   •   13:13
Adrian Țuțuianu: "Nu ne-am propus să votăm vreo moțiune de cenzură împotriva unui guvern PSD"

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat că niciunul dintre cei care gândesc "altfel" decât liderul PSD, Liviu Dragnea, nu şi-a propus să voteze o moţiune de cenzură împotriva unui guvern al PSD. Potrivit senatorului, teza aceasta este "împrăştiată de Dragnea pe piaţă".

"Niciunul dintre noi nu şi-a propus vreodată să voteze vreo moţiune de cenzură prin care să pice un Guvern al Partidului Social Democrat. Teza aceasta este împrăştiată de Dragnea pe piaţă ca justificare a acţiunilor aberante pe care le orchestrează legat de membri de partid care au altă opinie decât el", a declarat Ţuţuianu la o conferinţă de presă organizată la sediul organizaţiei PSD Dâmboviţa.
De asemenea, el şi-a exprimat regretul că din PSD au plecat trei parlamentari care şi-au câştigat mandatele "într-o competiţie dificilă în Ilfov".

"Este regretabil că au plecat din partid trei oameni. Eu nu-i cunosc foarte bine pe toţi, îl cunosc foarte bine pe senatorul Botnariu, este un medic de foarte bună calitate (...). Domnul senator era şi vicepreşedinte al PSD Ilfov. Practic, trei oameni care şi-au câştigat mandatele într-o competiţie dificilă în Ilfov au plecat din partid. Domnul Dragnea şi cu acoliţii sunt încântaţi că aduc traseişti în partid, exemplul de la PMP. Deci în loc să ţii oamenii cu care ai luptat ani de zile în partid, îi aduci pe cei care au luptat împotriva ta ani de zile, dar din considerente de natură mercantilă şi pentru unii, şi pentru alţii. Mercantil pentru Dragnea, care vrea cu orice preţ să ţină o majoritate, mercantil pentru cel care vine în aceste condiţii, pentru că îşi trădează propriul electorat şi se gândeşte că poate ar avea loc cândva pe listă la PSD în 2020. Ceea ce cred că se va întâmpla foarte puţin", a spus  Ţuţuianu. 

Sursa: Agerpres

×