x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alături de 10 lideri PSD-iști, Ciolacu nu respectă distanțarea socială

Alături de 10 lideri PSD-iști, Ciolacu nu respectă distanțarea socială

22 Mai 2020   •   22:32
Alături de 10 lideri PSD-iști, Ciolacu nu respectă distanțarea socială
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Marcel Ciolacu a postat, vineri seara, pe Facebook, o fotografie de grup, în care protagoniştii nu respectă distanţarea socială şi nici numărul maxim admis de persoane. Întrebat în comentarii de ce, din nou, nu poartă mască, liderul PSD a scris că este obligatorie doar în interior.

Ciolacua postat pe contul său de Facebook o fotografie în care este umăr la umăr cu mai mulţi lideri centrali şi locali ai partidului.

În imagine apar secretarul general al PSD, Paul Stănescu, liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, dar şi Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, protagonistul unui scandal pe plan local pentru că membrii PSD nu poată mască de protecţie.

Chiar dacă masca nu este obligatorie în spaţii deschise, recomandarea autorităţilor este să se păstreze distanţa socială, întrucât alerta de epidemie de coronavirus este încă în vigoare.

Întrebat într-un comentariu de ce nu poată mască, Ciolacu a răspuns „Masca este obligatorie doar in spatii inchise. Ar fi bine, insa, daca s-ar publica totusi acel ordin in Monitorul Oficial dupa o saptamana....”.

În plus, în fotografie apare un grup mai mare de opt persoane, ceea ce contravine normelor prevăzute în legea stării de alertă.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu