x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Gabriela Firea: Liviu Dragnea, cel mai potrivit să fie premier

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Gabriela Firea: Liviu Dragnea, cel mai potrivit să fie premier

12 Dec 2016   •   10:24
ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Gabriela Firea: Liviu Dragnea, cel mai potrivit să fie premier

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, primar general al Capitalei, consideră că personalitatea politică "cea mai îndreptăţită" să fie premier al României este liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Personalitatea politică cea mai îndreptăţită să fie premier al României este preşedintele PSD, Liviu Dragnea - vicepremier şi ministrul Dezvoltării în Cabinetul PSD. Victoria istorică a PSD în alegeri se datorează românilor care cred în Programul nostru de guvernare, dar acest document programatic nu ar fi existat fără implicarea preşedintelui PSD şi fără spiritul de echipă pe care l-a imprimat", a scris vicepreşedintele PSD, pe Facebook.

Potrivit Gabrielei Firea, "s-a muncit cu mare bucurie pentru a face bine oamenilor pentru soluţii şi idei valoroase".

"Am fost cu toţii cuprinşi de dorinţa de a salva ţara din mâinile unor oameni care, un an de zile, nu s-au identificat cu niciun proiect major pentru România. O guvernare ilegitimă, tolerată un an la Palatul Victoria. Din punctul meu de vedere, românii au dat azi un vot clar pentru Liviu Dragnea - premier, PSD partidul învingător! Cu această formulă trebuie să mergem la Palatul Cotroceni! Justiţia nu a interzis, prin sentinţă, dreptul de a alege şi de a fi ales al domnului Dragnea. Preşedintele ţării trebuie să se obişnuiască cu ideea că cea mai legitimă persoană pentru a conduce guvernul şi pentru a aplica Programul de guvernare apreciat de români este preşedintele PSD. Succes, domnule preşedinte Liviu Dragnea! Sigur veţi conduce un guvern eficient, atent la nevoile românilor!", a transmis primarul Capitalei.

Sursa: AGERPRES

×