x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri parlamentare. Nelu Tătaru deschide lista candidaților PNL din Vaslui pentru Camera Deputaților

Alegeri parlamentare. Nelu Tătaru deschide lista candidaților PNL din Vaslui pentru Camera Deputaților

12 Oct 2020   •   10:05
Alegeri parlamentare. Nelu Tătaru deschide lista candidaților PNL din Vaslui pentru Camera Deputaților

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, deschide lista candidaților PNL din Vaslui pentru Camera Deputaților. În ceea ce privește lista candidaților PNL pentru Senat, prima poziție este ocupată de Iulian Bâca, reprezentat PNL Bârlad și consilier al primarului Dumitru Boroș. 

Lista candidaților PNL Vaslui pentru alegerile parlamentare a fost aprobată, duminică, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean.  

„Desemnarea candidaților s-a făcut potrivit unui algoritm simplu care a ținut de rezultatele obținute de fiecare organizație la alegerile locale. Ne vom mobiliza și sperăm să obținem rezultate bune la alegerile generale.”, a declarat, luni, pentru Agerpres, președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru.

La Camera Deputaților, poziția a doua este ocupată de Tudor Polak, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Socialie și candidat PNL la Primăria Vaslui. 

Lista completă PNL Vaslui pentru Camera Deputaților:

Nelu Tătaru
Tudor Polak
Radu Bobârnat
Daniel Onofrei
Carmen Bularda
Andrei Năforniță
Cătălina Popa


La Senat, poziția a doua este ocupată de Mihaela Nacu, de la PNL Huși, urmată fiind de Gelu Veziteu, reprezentant al organizației municipale Vaslui a PNL. 

×