x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri prezidenţiale 2014. UNPR a strâns deja 500.000 de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la Cotroceni

Alegeri prezidenţiale 2014. UNPR a strâns deja 500.000 de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la Cotroceni

de Agerpres    |    06 Iul 2014   •   11:14
Alegeri prezidenţiale 2014. UNPR a strâns deja 500.000 de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la Cotroceni

Vicepremierul Gabriel Oprea, preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, a anunţat că UNPR a strâns deja peste 500.000 de semnături pentru susţinerea premierului Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Totodată, el a precizat că preşedinţii organizaţiilor regionale continuă acţiunea de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta, respectând astfel angajamentul de a obţine 1.000.000 de semnături la nivel naţional.

''Obiectivul nostru strategic este de a strânge 1.000.000 de semnături, la nivel naţional, pentru susţinerea premierului Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. În urma şedinţei de la Baia Mare am adoptat o rezoluţie în care ne angajăm să obţinem cele 1.000.000 de semnături. Deja am strâns, la nivel naţional, 500.000. Suntem convinşi că Victor Ponta trebuie să candideze la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Este tânăr, face parte din generaţia care în 1989 a schimbat viitorul României'', a declarat, pentru AGERPRES, liderul UNPR.

Oprea a spus că desemnarea viitorului premier, după alegerile prezidenţiale, ar fi apanajul lui Victor Ponta: ''Este apanajul lui Victor Ponta să aleagă premierul''.

Pe de altă parte, întrebat unde se vede după alegerile prezidenţiale, vicepremierul Oprea a precizat că, din punctul său de vedere, primează interesul naţional.

''Voi fi oriunde va fi nevoie de mine, pentru că din punctul meu de vedere interesul naţional primează'', a punctat Gabriel Oprea

×