x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu a propus ca, după votul pe moţiunea de cenzură, să se facă o şedinţă de Birouri reunite

Alina Gorghiu a propus ca, după votul pe moţiunea de cenzură, să se facă o şedinţă de Birouri reunite

20 Dec 2018   •   12:12
Alina Gorghiu a propus ca, după votul pe moţiunea de cenzură, să se facă o şedinţă de Birouri reunite

Senatorul PNL Alina Gorghiu a solicitat joi ca, după votul pe moţiunea de cenzură, să se facă o şedinţă de Birouri permanente reunite, pentru a se discuta despre cele două declaraţii propuse de liberali pe tema Justiţiei şi a situaţiei economice.

Intervenţia acesteia a avut loc după reluarea şedinţei de plen, la revenirea în sală a parlamentarilor PSD.

"O să votăm această ordine de zi, însă să ştiţi că aşa se întâmplă când există lideri de grup neexperimentaţi şi plini de pasiune care vă scot colegii din sală. A fost un gest stupid, din punctul meu de vedere, şi vă solicit să acceptaţi să facem imediat după această şedinţă de plen, după votul la moţiunea de cenzură, o şedinţă de Birouri reunite Cameră - Senat, pentru a discuta introducerea pe ordinea de zi a celor două declaraţii înregistrate de PNL, susţinute de ceilalţi colegi din Opoziţie, care să fie discutate de urgenţă într-o primă şedinţă de plen reunit", a spus Gorghiu.

Şedinţa plenului reunit al Parlamentului a fost reluată joi, după aproximativ 30 de minute de pauză. Parlamentarii PSD au revenit în sala de şedinţă.

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, ceruse anterior pauză de consultări şi le-a spus parlamentarilor social-democraţi să iasă din sala de şedinţă.

Propunerea a venit după ce liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a cerut introducerea pe ordinea de zi, înaintea dezbaterii moţiunii de cenzură, a două declaraţii pe tema Justiţiei şi a situaţiei economice. AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu