x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu, decizie de ultimă oră în legătură cu viitorul său politic!

Alina Gorghiu, decizie de ultimă oră în legătură cu viitorul său politic!

16 Mai 2016   •   16:08
 Alina Gorghiu, decizie de ultimă oră în legătură cu viitorul său politic!


Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a născut recent un băieţel pe care îl cheamă Noah. Cu toate acestea, Alina Gorghiu a luat o decizie importantă în legătură cu următoarea perioadă din viaţa sa.


"Este perioadă de campanie, este o perioadă în care Parlamentul nu va funcţiona la capacitate maximă, văd că Senatul şi-a luat liber o lună de zile. (...) Nu, nu intru în concediu de maternitate", a precizat Gorghiu, la Parlament.

Ea a spus că, atunci când vine la Parlament, soţul său şi bunicii stau cu copilul.

"Suge, doarme şi în rest nu vă mai spun, dar vă imaginaţi ce face. Face foarte bine, creşte. E bunica acasă, a fost bunicul acasă, e Isar (Lucian, tatăl copilului - n.r.) acasă când nu sunt eu, spre exemplu acum e el acasă, eu stau o oră jumate la Parlament, mă întorc, alăptez şi fuge el. Ca orice familie care încearcă să-şi găsească timp şi pentru proaspătul copil şi pentru treaba pe care o mai are. Încercăm să ne împărţim. (...) Nu e aşa o mare greutate. Am învăţat să dorm trei - patru ore pe noapte. Nici nu mai ştii când. Ziua, noaptea, toate adunate. Am parte de un copil foarte cuminte, care nu se trezeşte, o dată la trei ore vrea papa şi în rest toate bune", a afirmat Gorghiu.
 

Sursa:  AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu copil noah lucian isar