x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu, nou atac la premier: Victor Ponta minte şi trebuie să demisioneze!

Alina Gorghiu, nou atac la premier: Victor Ponta minte şi trebuie să demisioneze!

10 Iul 2015   •   12:43
Alina Gorghiu, nou atac la premier: Victor Ponta minte şi trebuie să demisioneze!

Premierul Victor Ponta a fost complice la adoptarea ordonanţei prin care se măresc salariile demnitarilor şi "se fereşte de răspundere minţind, chiar cu riscul de a fi ridicol", spune Alina Gorghiu, co-preşedintele PNL.

"Ca întotdeauna când e pus în dificultate, ca urmare a unei decizii a Puterii, Victor Ponta a încercat un alibi: a lipsit din ţară, nu l-a informat nimeni, e străin de planurile coaliţiei de guvernare, se fac lucruri pe sub mână, fără ştirea lui. În realitate, însă, Victor Ponta se dovedeşte că a fost complice la adoptarea ei (vicepremierul o confirmă) şi se fereşte de răspundere cum ştie mai bine: minţind, chiar cu riscul de a fi ridicol", scrie Gorghiu pe Facebook, citată de Antena 3.

Co-preşedintele PNL cere demisia premierului, considerând că are un motiv în plus să renunţe la conducerea Guvernului, "dacă şi-a pierdut autoritatea în coaliţia de guvernare".

Premierul Victor Ponta scrie, vineri dimineaţă, pe Facebook, că nu a fost de acord cu ordonanţa privind majorarea salariilor demnitarilor, susţinând că acestea vor fi mărite odată cu salariile bugetarilor.




×