x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: "Imi naşte multă indiferenţă o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la Capitală"

Alina Gorghiu: "Imi naşte multă indiferenţă o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la Capitală"

03 Apr 2016   •   12:31
Alina Gorghiu: "Imi naşte multă indiferenţă o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la Capitală"

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că îi este indiferentă o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei, susţinând că acesta şi-a dat măsura politică în mandatele de preşedinte.

"Nu vreau să folosesc deloc cuvinte tari când vine vorba de Traian Băsescu, dar eu cred că măsura politică şi-a dat-o în mandatele de preşedinte. Nu cred că mai e cazul să participe la această competiţie electorală. Chiar domnia sa spunea că şi-a epuizat mesajele politice, la un moment dat, cariera politică şi ar vrea să facă altceva. Nu cred că este o resursă de luat în seamă la această competiţie, în alegerile locale. (...) Mie-mi naşte multă indiferenţă o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la Capitală", a declarat Gorghiu duminică la PRO Tv.

Copreşedintele PNL a spus că mizează pe publicul oricărui partid de dreapta din Bucureşti, care i se pare important, "orice ar susţine el într-o primă fază".

"Pentru mine, important, în schimb, este publicul oricărui partid de dreapta din Bucureşti. Candidaţii sunt relevanţi, sunt importanţi, nu duc în derizoriu absolut niciun fel de candidatură, dar cred că mesajul nostru trebuie să meargă către publicul de dreapta, orice ar susţine el într-o primă fază", a mai spus Alina Gorghiu.

Sursa: AGERPRES

×