x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: Nu cred că îmi voi lua concediu pentru creşterea copilului

Alina Gorghiu: Nu cred că îmi voi lua concediu pentru creşterea copilului

30 Mar 2016   •   17:55
Alina Gorghiu: Nu cred că îmi voi lua concediu pentru creşterea copilului

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu urmează să nască la sfârşitul lunii mai, dar nu crede că îşi va lua concediu pentru creşterea copilului.


Întrebată miercuri, la Palatul Parlamentului, dacă s-a gândit cât va sta în concediu pentru creşterea copilului, ea a spus: "Nu m-am gândit în momentul acesta şi vă mărturisesc că nu cred că voi sta în concediu".

În privinţa proiectului privind indemnizaţiile pentru mame, deputatul PNL a spus că impactul bugetar nu este atât de mare, iar Guvernul ar putea face un efort să rezolve această problemă.

"Eu cred că sursa de finanţare, dacă există voinţă parlamentară şi dialog cu factorul guvernamental, se va găsi fără nicio problemă. Impactul nu este atât de mare precum se sperie unii sau alţii, motiv pentru care, cu puţină atenţie şi cu puţin efort şi cu puţină dedicare pentru ideea de demografie corectă în România, Guvernul va face un efort şi va rezolva şi problema de impact bugetar", a punctat Gorghiu.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat miercuri, cu 263 de voturi 'pentru', proiectul de lege prin care se elimină plafonul maxim al indemnizaţiei lunare pentru creşterea copilului şi prin care se stabileşte că aceasta va fi acordată până când copilul împlineşte doi ani.

×
Subiecte în articol: alina gorghiu copil cresterea copilului