x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: Ponta a luat toţi primarii şi a pierdut alegerile

Alina Gorghiu: Ponta a luat toţi primarii şi a pierdut alegerile

25 Ian 2016   •   21:00
Alina Gorghiu: Ponta a luat toţi primarii şi a pierdut alegerile

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Alina Gorghiu a declarat luni la Botoşani că fostul preşedinte al PSD Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale, deşi primarii 'au fost cumpăraţi' cu ajutorul Ordonanţei 55.

"Nu numai că vrem două tururi de alegeri pentru primari, dar am dat vot prin corespondenţă. Ne-am opus acelei mişeleşti Ordonanţe 55 prin care primarii au fost cumpăraţi. Şi acum, ca să fac o paranteză: oameni buni, la ce i-a folosit lui Ponta? A luat toţi primarii şi a pierdut alegerile de i-a sunat apa în cap", a afirmat Gorghiu, cu prilejul lansării candidaţilor PNL la alegerile locale.

Pe de altă parte, liderul PNL a vorbit de importanţa alegerilor locale din vara acestui an, susţinând că "5 iunie înseamnă data la care se renunţă la orice meteahnă a trecutului şi investim în viitor".

"Ştiu că sunteţi obişnuiţi cu discursuri care de care mai pompoase de-a lungul vremii. A venit momentul să le spunem oamenilor despre proiecte. Astăzi, în 2016, românii nu se mai apleacă la o pungă sau o găleată. Credeţi-mă ce vă spun! Sunt foarte puţini cei care pentru atât de puţin îşi vând destinul pe patru ani de zile", a afirmat Gorghiu.

Sursa: Agerpres

×